Historiek

Café Schuttershof in Baarle-Hertog werd opgericht in 1955. Het café Foto's Café schuttershof zondereigen
maakt al de derde generatie mee in dezelfde familie. Waar vroeger enkele cafés en wat winkels waren blijft nu alleen Café Schuttershof over. En dit dankzij het bruisende verenigingsleven in Zondereigen, naast het wandel- en fietstoerisme dat nog steeds toeneemt.

Zondereigen is een deelgemeente van Baarle-Hertog en heeft ongeveer 400 inwoners. Het heeft een geheel eigen karakter waardoor u zich er snel thuis zult voelen. U vindt bij ons een ruim aanbod aan verschillende dranken, met ook heel wat verschillende bieren.

Tijdens de winter zijn we gesloten op dinsdag en woensdag. Tijdens de zomer zijn we dinsdag open tot 18.00u en gesloten op woensdag (vanaf 1 mei tot en met 30 oktober).

Wilt u graag een avondje genieten? Of bent u in de buurt met de fiets? Spring dan zeker eens binnen om te genieten van een frisse pint. Meer informatie? Neem dan contact op met Café Schuttershof in Baarle-Hertog.

Wat meer over ons:

Een paar extra weetjes over ons (de uitbaters) zelf!

  • Gunter is op zijn 20 ste beginnen werken in het café.
  • Gunter Potters (49) en Ann Brosens (49) zijn ondertussen bijna 30 jaar eigenaar van het Café Schuttershof in Zondereigen.
  • Gunter Potters is een fanatieke Club Brugge en Liverpool supporter
  • Ann brosens is naast mede-eigenaar ook schepen in de gemeente van Baarle – Hertog
  • De zoon en dochter van Gunter en Ann helpen graag een handje in de zaak